Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Σκούρτη μέχρι τον Γενάρη

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Πλατανιά.

 

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Πλατανιά όταν απευθύνθηκαν στην Ομοσπονδία προκειμένου να του εκδώσουν το δελτίο. Η απάντηση ήταν αρνητική διότι ο 19χρονος από ότι φαίνεται είχε αποστείλει στις 12 του περασμένου Αυγούστου τα χαρτιά της μεταγραφής του στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας, τα οποία υπό άλλες προϋποθέσεις θα έπρεπε να είχαν κατατεθεί στην ΕΠΟ το αργότερο μέχρι τις 31/8. Όταν λοιπόν η διοίκηση ζήτησε να εκδοθεί το δελτίο του, η απάντηση ήταν αρνητική.

 

Ως εκ τούτου ο Σκούρτης δεν θα παίξει όχι μόνο στον αγώνα με την Παναχαϊκή, αλλά μέχρι το τέλος του 2011. Ο ποδοσφαιριστής ναι μεν δηλώνει ότι δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, ωστόσο οι άνθρωποι του Πλατανιά δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους. Με άλλα λόγια τα χαρτιά του παίκτη έπρεπε μέχρι τις 31/8 να βρίσκονται στην ΕΠΟ.  Ούτε πρωτάθλημα, λοιπόν, ούτε Κύπελλο για τον Σκούρτη για το 2011.

 

Πεντάσφαιροι Νέοι...

 

Νίκη με σκορ 5-3 σημείωσαν οι Νέοι του Πλατανιά με αντίπαλο την Ασή Γωνιά. Το σύνολο του Νίκου Πασβάντη έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, ενώ να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες είχε συντρίψει με 0-0 την Άμιλλα.

 

Η σύνθεση του Πλατανιά: Κοκκαλάς (60’ Τερεζάκης), Κονονένκο, Παπαχρήστος (55’ Πατρικάκης), Τσικνίδης, Μιχαήλ (70 Ντακάκης), Μπασιαδάκης (60’ Μαγαράκης), Ροκάκης (55’  Κωστόπουλος), Ντούπης, Περδικάκης (75’ Μαυρεδάκης), Βαγιωνάκης (70’ Λέττας), Γαλανίδης  Και… ξαφνικά πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για τον Πλατανιά καθώς ο Βασίλης Σκούρτης διαπιστώθηκε ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται σε επίσημα παιχνίδια μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο!

 

Last modified onΠέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep