Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Στόχος η παραμονή»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Πλατανιά έκανε ο Τίμος Καβακάς.

 

 

 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω καταρχήν ότι από τον Πλατανιά δεν είχα φύγει επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος. Το είχα πει εξαρχής. Είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να πάω στη Λάρισα για να κάνω το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Όταν πηγαίνεις κάπου που δεν γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις, πηγαίνεις έχοντας στο μυαλό σου πάντα το καλύτερο. Τα πράγματα θα έλεγα ότι από πλευράς δουλειάς, εξελίχθηκαν πάρα πολύ καλά για μένα. Συνεργάστηκα με έναν άνθρωπο ο οποίος με άφησε να δουλέψω εν λευκώ. Κέρδισα την εμπιστοσύνη του. Από εκεί και πέρα όμως δεν ήμουν εγώ καλά… Δεν ήμουν εγώ ευχαριστημένος με το νέο μου περιβάλλον. Έγινε μία πρόταση από την ομάδα μου, τον Πλατανιά, και την αποδέχτηκα. Συζήτησα με τον πρόεδρο και έφυγα. Η επικοινωνία με αυτούς τους ανθρώπους υπήρχε όσο καιρό βρισκόμουν στη Λάρισα. Εννοείται ότι είμαι ευχαριστημένος που είμαι και πάλι εδώ και γι’ αυτό άλλωστε γύρισα στην ομάδα» είπε αρχικά ο Καβακάς.

 

'Οσο για το πως είδε το ματς του Πλατανιά με τον Ρούβα απάντησε: «Ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας ώστε να σχηματίσω άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές. Τους περισσότερους τους γνωρίζω. Αυτούς που δεν γνωρίζω, ήθελα να έχω μία εικόνα από τα παιδιά. Κατά διαστήματα θα έλεγα ότι παίχθηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε και να υπάρξουν συμπεράσματα». Και κατέληξε: «Ο στόχος είναι η παραμονή της ομάδας. Είμαστε μία ομάδα η οποία είναι νεοφώτιστη σε αυτή την κατηγορία που χρειάζεται εμπειρία. Θα παίξουμε με αρκετά καλές ομάδες, με ομάδες που έχουν γνώση της κατηγορίας. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και φέτος, να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο και μια καλή ομάδα, η οποία θα δημιουργεί και δεν θα έχει παθητικό ρόλο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό τον τομέα και ελπίζω το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει για εμάς την άλλη εβδομάδα, όσο και να θέλουμε να ξεκινήσει, ώστε να λειτουργήσει αυτό το διάστημα ευεργετικά και να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερες μέρες μαζί».

 

Παντζιαράς: «Δούλεψα με ευσυνειδησία»

 

Δήλωση για την αποχώρησή του από τον Πλατανιά έκανε ο τέως πλέον τεχνικός τουμχανιώτικου συλλόγου, Ανδρέας Παντζιαράς. «Μετά και την ολοκλήρωση της σχεδόν τετράμηνης παρουσίας μου στην ομάδα του Πλατανιά θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, τους συνεργάτες μου, το φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Στέλιο Βαρουξάκη, για την ιδιαίτερα τιμητική συνεργασία που είχαμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο πιστεύω ότι δούλεψα με ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια, δίνοντας πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου προς όφελος της ομάδας.

 

Τέλος θα ήθελα ν’ αναφερθώ ξεχωριστά στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το χρονικό διάστημα σωστά και μεθοδευμένα, γεγονός άλλωστε που θεωρώ ότι αποδείχτηκε όχι μόνο μέσα από τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια αλλά και από την εν γένει αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η σχέση μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι, σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης».

 

Last modified onΚυριακή, 23 Οκτώβριος 2011 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep