Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σφραγίδα Μαραγκουδάκη...

Ο Πλατανιάς νίκησε 1-0 τον Μινώταυρο χάρη σε γκολ του Μαραγκουδάκη.

 

 

Ανώτερος ήταν ο Πλατανιάς στο φιλικό με τον Μινώταυρο. Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν έντονη πίεση στην ομάδα των Μουρνιών, ωστόσο ο Συροκάκης με τις αποκρούσεις του κατάφερε και δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Η εμφάνιση των νικητών ήταν αρκετά καλή, κυκλοφορώντας ωραία τη μπάλα και δημιουργώντας καλές φάσεις. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε για τον Πλατανιά ο Θεοδωρέλης, αλλά το γεγονός ότι έπαιξε μόλις για 15 λεπτά δεν επιτρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα.

 

Σε αντίθεση με τον 30χρονο αμυντικό, οι... νέοι Σκούρτης, Κουρτεσιώτης και Παπαδόπουλος ξεκίνησαν ως βασικοί στο 4-2-3-1 που παρέταξε ο Ανδρέας Παντζιαράς και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, ο Θωμάς Ναζλίδης, παρακολούθησε τον αγώνα με πολιτικά ρούχα στο γήπεδο του Μάλεμε.

 

Στο 39, λοιπόν, του αγώνα, ο Μαραγκουδάκης εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Σκούρτη και με πλασέ νίκησε τον Συροκάκη. Ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, μάλιστα, δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, αφού ο τερματοφύλακας του Μινώταυρου αποσόβησε το... κακό, και ο Μαραγκουδάκης τον συνεχάρη.

 

Πλατανιάς: Παπαδόπουλος (65' Λαζαρίδης), Παληγεώργος (65' Μπινιχάκης), Τζανής (76' Θεοδωρέλης), Ραπτάκης (82' Τσικνίδης), Κουρτεσιώτης (65' Τσεσμελής), Πότσι (65' Πουλάκης), Παπαζούδης (46' Μανουσάκης), Μιρτσέτα (73' Δράμι), Μαραγκουδάκης (65' Τσοντάκης), Γκονζάλες (61' Μαρτσάκης), Σκούρτης (68' Δρακάκης)

 

Μινώταυρος: Συροκάκης (46' Αρχοντάκης), Γαλανάκης (65' Γκούντελος), Βαρδάκης (46' Καράκης), Κουνέτας (46' Μαρινάκης), Πατεράκης, Κοκολάκης (60' λ.τρ. Νικολαΐδης), Τζαγκαράκης (68' Δημητρογιαννάκης), Θάνος (62' Τσιτσιριδάκης), Καλαϊτζάκης (46' Μιχάκης), Τσικουδάκης (46' Ψαράκης), Βακαλουνάκης

 

Last modified onΠαρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep