Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάτοικος Χανίων ο Σκούρτης

 

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τον 19χρονο.

 

 

Τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα φορά για τα δύο επόμενα χρόνια ο Βασίλης Σκούρτης. Όπως αναμενόταν, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (10/10) τη συμφωνία με τον 19χρονο επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

 

Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που τα βρήκα σε όλα με την ομάδα του Πλατανιά και που επιστρέφω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ο Πλατανιάς είναι μία υγιής ομάδα. Ήθελα να κάνω μία καινούργια αρχή στην καριέρα μου και ο Πλατανιάς πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα που μπορεί να μου δώσει αυτή τη δυνατότητα. Θα κάνω τα πάντα για να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

 

Ευχαριστήρια από τη διοίκηση

 

Η διοίκηση του Πλατανιά Χανίων ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην περσινή αγωνιστική παρουσία.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν:

 

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ αισθάνεται την ανάγκη κι αφού το ιστορικό γεγονός της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Football League αρχίζει πια να ωριμάζει, να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν τα μέγιστα την περασμένη περίοδο για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία που είχε ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην Football League 2.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό δίδυμο της ομάδας μας, τον πρώην προπονητή Τιμόθεο Καβακά και τον συνεργάτη του Τάκη Τσακαλίδη ο οποίος συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΛΑΤΑΝΙΑ, καθώς και στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα μας να βρεθεί στη θέση που βρέθηκε και να κερδίσει την άνοδο για την παραπάνω κατηγορία.

 

Επίσης, ευχαριστούμε τους δεκάδες χορηγούς μας, στους οποίους ανήκει σημαντικό μερίδιο σε αυτή την επιτυχία και τους αφιερώνουμε αυτή την ιστορική άνοδο, όπως εξάλλου και στους φιλάθλους μας, από τους οποίους ζητάμε να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ δεσμεύεται ότι το γεγονός της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League θα επιδιώξει να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δουλεύοντας με ανιδιοτέλεια που ως γνωστόν τη διακρίνει αλλά και με πάθος για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου το οποίο μετά από δεκαετίες, μέσω του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, θα εκπροσωπηθεί στη Δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία της χώρας μας».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep