Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εξάσφαιρος ο Πλατανιάς

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 6-1 σε φιλικό ματς με την Ασή Γωνιά.

 

Ενθαρρυντικά μηνύματα άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό της Τετάρτης (05/10) στο Μάλεμε απέναντι στην Ασή Γωνιάς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή τους ήταν πολύ καλή, αφού παρά το γκολ που δέχτηκε στο 4’ από τον Καραδάκη, απάντησε με πέντε τέρματα μέσα σε μισή ώρα.

 

Στο 6’ έπειτα από σέντρα του Μαραγκουδάκη, ο Κλαψινός με αυτογκόλ έφερε το ματς στο 1-1, ενώ το 2-1 επιτεύχθηκε από πλασέ του Μιρτσέτα που πήρε τη μπάλα από τον Γκονζάλες. Στο διάστημα από το 30ο έως και το 37ο λεπτό ο Πλατανιάς σημείωσε 3 γκολ, με τον Μαραγκουδάκη να σκοράρει δύο φορές (30’ και 36’) και τον Γκονζάλες να πετυχαίνει στο 37’ το 5-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Μαρτσάκης.

 

Στο παιχνίδι με την Ασή Γωνιά αγωνίστηκε για 60 λεπτά ο Βασίλης Σκούρτης ο οποίος μάλιστα είχε συμμετοχή σε κλασική ευκαιρία για τον Πλατανιά στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φραγκιαδάκη στο 48’.

 

Πλατανιάς: Λαζαρίδης (60’ Παπαδόπουλος), Παληγεώργος (60’ Μπινιχάκης), Τσεσμελής (60’ Κουρτεσιώτης), Τζανής (60’ Κονονένκο), Ραπτάκης (60’ Τσικνίδης), Πότσι (60’ Πουλάκης), Παπαζούδης (60’ Μανουσάκης), Μιρτσέτα (60’ Βαγιωνάκης), Μαραγκουδάκης (60’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες (60’ Δράμι), Σκούρτης (60’ Δρακάκης).

 

Ασή Γωνιά: Φραγκιαδάκης, Αντουράκης, Μανωλακάκης (46’ Μπερνιδάκης), Κλαψινός (46’ Κριάρης), Δελήμπασης Αλ., Δοντσίδης (46’ Δελήμπασης Χαρ.), Κεφάκης, Χαρατσής (46’ Ταταράκης), Δημήτρης (46’ Ιβάνοφ), Καραδάκης (46’ Σηφακάκης), Μπαξεβάνης (46’ Γύπαρης).

 

Παντζιαράς: «Κίνητρο και ενθουσιασμός»

 

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης που βρήκε τον Πλατανιά νικητή με 6-1, ο τεχνικός Ανδρέας Παντζιαράς δήλωσε: «Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Βέβαια ο αντίπαλος ήταν σίγουρα χαμηλότερης δυναμικότητας. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες. Τα παιδιά έχουν πλέον κίνητρο και ενθουσιασμό αλλά και στόχο, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα κάποιοι είναι πιο έτοιμοι στο να ενταχθούν στην ομάδα για τη Β’ Εθνική, αλλά γενικά όλα τα παιδιά καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια».

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep