Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριπλό «χτύπημα» ο Πλατανιάς

 

Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε τους Θεοδωρέλη, Κουρτεσιώτη, Παπαδόπουλο.

 

 

Ημέρα έντονης κινητικότητας σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση ήταν η Τρίτη (04/10) για τον Πλατανιά. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού της Καβάλας, Λάζαρου Θεοδωρέλη, του αμυντικού, Κώστα Κουρτεσιώτη που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Καρδίτσας και του τερματοφύλακα Βασίλη Παπαδόπουλου από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

 

Και τα τρία αποκτήματα υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας.

 

Ο Θεοδωρέλης δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Πληροφορήθηκα από τη διοίκηση τους στόχους που θέτει η ομάδα και πείστηκα. Νιώθω ικανοποιημένος που θα παίξω γι’ αυτή την ομάδα, η οποία είναι πολύ σοβαρή και νιώθω ευτυχής που βρίσκομαι στον Πλατανιά. Ελπίζω να βοηθήσω και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

 

Από την πλευρά του ο 27χρονος Κουρτεσιώτης είπε: «Χαίρομαι πολύ που εντάσσομαι στην οικογένεια του Πλατανιά. Οι άνθρωποι με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να έρθω. Εύχομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα, γνωρίζω όμως ότι πρόκειται για ένα πολύ υγιές σωματείο. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πολύ σοβαροί άνθρωποι και που δύσκολα συναντάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά την τωρινή εποχή με όλα αυτά που συμβαίνουν».

 

Τέλος, ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν. Πιστεύω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της ομάδας και εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά, με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι ο στόχος μπορεί να τεθεί στην πορεία, μιας και ο πρωταρχικός είναι σίγουρα η γρήγορη σωτηρία. Από εκεί και πέρα, μακάρι η ομάδα να μπορέσει να πετύχει ό,τι καλύτερο».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep