Εξοφλεί Κοτσώνη

Στηρίζει τη «Φλόγα» η Παναχαϊκή.

Στο τελικό στάδιο, αυτό της ενεργοποίησης ποινών έφτασε η προσφυγή του Δημήτρη Κοτσώνη. Η Παναχαϊκή, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να εξοφλήσει τον πρώην κεντρικό αμυντικό των Αχαιών για να μην αφαιρεθούν βαθμοί. Από την ΠΑΕ προκύπτει ότι εντός προθεσμίας θα καταβληθεί το ποσό των 20.000 ευρώ, ώστε να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο.

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε, τέλος, στο πλαίσιο της στήριξης του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ επέλεξε να βάζει γκολ αγάπης και αλληλεγγύης για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. Ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε οι ανάγκες έχουν αυξηθεί καθώς οι απαγορεύσεις και τα υγειονομικά μέτρα εμποδίζουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων που αποτελούν σημαντικές πηγές εσόδων.

Στο πλαίσιο λοιπόν της αγαστής συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891 με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως μπορούν σε αυτό το link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRxxNLuUZLB4aGKMVRIM6uY7An7Zax3RzxlA7rhVn4hok8w/viewform

να καταθέτουν ηλεκτρονικά, χρήματα, ώστε να στηριχθεί το σπουδαίο έργο που επιτελεί η «Φλόγα». Στο ποσό των 5€ θα ορίζεται καθεμία συμμετοχή. Στο πεδίο «παρατηρήσεις» θα συμπληρώνετε «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891». Σε κάθε αγώνα της ομάδας μας θα πραγματοποιείται κλήρωση για όλους τους συμμετέχοντες με δώρο μια αυθεντική-συλλεκτική αγωνιστική εμφάνιση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891.

Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε το έργο της «Φλόγας» με μια δωρεά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα προστεθούν στον κουμπαρά της «Φλόγας» ώστε να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία των τεσσάρων ξενώνων του Συλλόγου όπου φιλοξενούνται δωρεάν παιδιά με καρκίνο απ’ όλη την περιφέρεια. Επίσης για την υλικοτεχνική υποδομή των παιδο – ογκολικών τμημάτων και τη μισθοδοσία γιατρών και νοσηλευτών για τα τμήματα αυτά που έχει αναλάβει η «Φλόγα». Την πληρωμή ειδικών εξετάσεων που απαιτούνται για τα παιδιά και για πολλά άλλα που συμπεριλαμβάνει το πολύπλευρο έργο της «Φλόγας».

Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε το πιο νικηφόρο γκολ στη μάχη κατά του καρκίνου στα παιδιά».

Last modified onΤετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 15:28
More in this category: « Χωρίς Αποστολόπουλο, Λαρέα Όλοι «καθαροί» »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.