«Τίποτα δεν χάθηκε»

Τι δήλωσαν οι Σταμόπουλος, Κόκας για το προσεχές παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Λεβαδειακό.

Πίστη στην επικράτηση κόντρα στον Λεβαδειακό έχουν άπαντες στην Παναχαϊκή όπως δήλωσε στη Media Day ο Τζέιμς Σταμόπουλος. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι που έρχεται. Έχουμε κίνητρο, πίστη στην ομάδα. Ό,τι και να έχει γίνει, ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, οπότε το μόνο που μένει είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που μπορούμε και το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν. Μπορούμε να γυρίσουμε πολλά με τη νίκη. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Αν δεν έρθει η νίκη, η άνοδος χάνεται;

«Όλα είναι δύσκολα. Και να κερδίσουμε την Κυριακή, πάλι το επόμενο πολύ δύσκολο θα είναι. Αν νικήσουμε τον Λεβαδειακό, μπαίνουμε με άλλη ψυχολογία στα επόμενα. Αν δεν κερδίσεις, δεν έχεις χρόνο να κοιτάξεις τα προηγούμενα. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σ' αυτό.

Έχει πολύ δρόμο. Δεν ξεφεύγει κάποια ομάδα. Εμείς σε κάθε γήπεδο παίζουμε για το τρίποντο. Το αποτέλεσμα είναι άλλο. Το σκεπτικό είναι να κερδίσουμε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε την Κυριακή. Και πάλι η άνοδος δεν χάνεται. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κρατάμε την πίστη».

Τι δεν έχετε δείξει;

«Έχουμε πολύ καλό υλικό και πίστη. Θέλουμε να πιάσουμε την καλύτερη απόδοση. Πιστεύουμε ότι έχουμε παραπάνω να δώσουμε. Πρέπει να το βγάλουμε».

Για τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών:

«Είναι πολύ σημαντικοί ο Πλιάτσικας και ο Κουσκουνάς. Μακάρι να πάνε όλα καλά, αλλά όλοι είναι σημαντικοί όταν υπάρχουν τόσα πολλά ματς. Μακάρι και ο Αργυρόπουλος να γυρίσει γρήγορα. Χρειάζονται όλοι».

Ο Δήμος Κόκας είπε:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή μας, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα. Ξεχνάμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και συγκεντρωνόμαστε στη νίκη. Είναι το μόνο αποτέλεσμα που θα μας ανεβάσει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τη δική του απόδοση:

«Με βοήθησε ψυχολογικά ότι σκόραρα στη Λάρισα. Όλη η ομάδα βοηθάει να σκοράρουμε, όλη δέχεται το γκολ. Συνεχίζουμε ενωμένοι. Ψυχολογικά μας βοηθά να κερδίζουμε, ώστε στο τέλος να πετύχουμε την άνοδο».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Φεβρουάριος 2021 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep