Παπαδόπουλος: «Είναι βάσανο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ικανοποιήθηκε από την απόδοση της Παναχαϊκής στη Δράμα.

Μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας ο προπονητής της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Ικανοποιημένος δεν μπορώ να πω ότι είμαι ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την εμφάνιση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να κάνουμε σαν ομάδα. Παρόλα αυτά είχαμε τις στιγμές μας να σκοράρουμε με τον Κουσκουνά στο πρώτο ημίχρονο και τον Αραβίδη στα τελευταία λεπτά. Δυστυχώς απωλέσαμε άλλους δύο βαθμούς τους οποίους τους χρειαζόμασταν.

Φαίνεται ότι το Τετάρτη - Κυριακή γι' αυτά τα παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όχι μόνο για μας, για όλες τις ομάδες. Κοιτάμε το ματς με το Λεβαδειακό, που είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι βάσανο, γιατί όλα αυτά τα παιδιά είχαν μεγάλη αποχή. Για μας είναι φυσιολογικό το ότι δεν υπάρχει ρυθμός.

Φρεσκάραμε την ομάδα με πολλά νέα παιδιά που θέλαμε να δώσουμε περισσότερη ταχύτητα και ενέργεια στην επίθεσή μας, πάλι το ματς πήγε αργά και δεν βγάλαμε πολλές φάσεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο Πλιάτσικας και ο Κουσκουνάς είναι σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας. Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, ίσως θα είχαμε περισσότερες λύσεις αν δεν είχαν αποχωρήσει με τραυματισμό».

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep