Logo
Print this page

«Αυτό δημιουργεί πρόβλημα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να καταλάβει πώς βγήκαν ονόματα ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Παναχαϊκή θα κινηθεί στη χειμερινή περίοδο μεταγραφών, αλλά μέχρι να οριστικοποιηθούν οι πρώτες προσθήκες έχει ανάγκη όλους τους διαθέσιμους. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε στη media day της Παρασκευής (22/01) ότι υπολογίζει άπαντες. Δήλωσε, μάλιστα, ότι απόρησε με τις διαρροές αποχωρήσεων και είπε μεταξύ άλλων:

«Επειδή πιστεύω πολύ, θεωρώ ότι τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα μας τα έστειλε ο Θεός για να μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια, να δείξει τον δρόμο. Οπότε, ήταν καλό που έγινε έτσι. Η διαφορά στη βαθμολογία είναι πολύ μικρή, οπότε δεν υπάρχει καμιά απογοήτευση. Είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα το κάνουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγήκαν κάποια ονόματα ότι φεύγουν από την ομάδα. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα και δεν είναι σωστό. Υπολογίζω όλο το ρόστερ και το έχω αποδείξει χρησιμοποιώντας τους 19 από τους 21 ποδοσφαιριστές. Έχω ενημερώσει από τις 20 Νοεμβρίου τον πρόεδρο για το τι χρειάζεται η ομάδα και θα το πράξει. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν να παίξουν 8 μήνες. Είναι δύσκολη δουλειά για έναν προπονητή να το διαχειριστεί. Eίμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος θα βοηθήσει. Δεν είναι κρυφό, να δούμε την ομάδα αγωνιστικά και μετά σε συνεννόηση θα γίνουν προσθήκες. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βρεθεί, θα δεθεί και θα είναι πολύ καλύτερη».

Ο αμυντικός Βασίλης Πλιάτσικας είπε:

«Είναι συνεχόμενα και κουραστικά παιχνίδια. Υπάρχει και ψυχολογική κούραση λόγω της απραξίας, καθώς οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Η πίεση είναι μέσα στο πρόγραμμα, ξέρουμε πού έχουμε έρθει και από μόνοι μας γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχει εσωτερική πίεση. Το ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας είναι ιδιαίτερο και η νίκη είναι μονόδρομος. Θέλουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου, παρότι δεν μπορεί να έρθει στο γήπεδο.

Το πιο ιδιαίτερο ματς έως τώρα, είναι στην έδρα μας πρέπει να το κερδίσουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις περιθώριο λαθών, ότι κάτι έφταιξε και δεν το πήρες. Μονόδρομος η νίκη, αρχής γενομένης από την Κυριακή. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δώσουμε τα πάντα. Είναι δύσκολα και θέλουμε τη στήριξή τους και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Αρνητικά, τέλος, ήταν τα αποτελέσματα από τον έλεγχο Covid-19.

Πηγή: gnomip.gr

Last modified onΣάββατο, 23 Ιανουάριος 2021 00:07
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr