«Δεν χωράνε προγνωστικά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τη Super League 2 στην οποία δεν χωράνε προγνωστικά.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε για την έναρξη της Super League 2 και για τους στόχους της Παναχαϊκής. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον OVER FM 104,9...

Για την απόφαση να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Super League 2:

«Το ότι υπάρχει μια ανακούφιση στο κομμάτι του ότι ξεκινάει ξανά το πρωτάθλημα είναι γεγονός. Από τους παίκτες μέχρι τους προπονητές. Από εκεί και πέρα έρχεται η ευθύνη και η ευθύνη της υγείας. Όλο αυτό το διάστημα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις τηρούμε το πρωτόκολλο και κάνουμε κάθε εβδομάδα τεστ. Εύχομαι να μην υπάρξουν κρούσματα και αποδυναμωθούν οι ομάδες για να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα.

Δε φοβάμαι πως θα έχουμε τραυματισμούς. Είμαι σίγουρος πως θα συμβεί. Μετά από 10 μήνες που είμαστε ανενεργοί νομίζω πως είναι σίγουρο πως θα συμβεί. Πρέπει τώρα να διαχειριστούμε το ρόστερ ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Το βλέπουμε και σε πολύ υψηλό επίπεδο πως υπάρχουν. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα έχει να κάνει με την ξεκούραση, με το φαγητό και με την προπόνηση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε άλλα σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο».

Για τους στόχους που έχει βάλει για τη φετινή χρονιά:

«Εμάς δεν αλλάζουν οι στόχοι μας όπως και για κάθε ομάδα δεν πιστεύω πως αλλάζουν. Οι στόχοι μας είναι ψηλοί, υπάρχουν καλές ομάδες για να διεκδικήσουν την άνοδο. Είναι εύλογο για την κάθε ομάδα στην πρεμιέρα να θέλει να κερδίσει. Και για το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε αντιμετωπίζοντας τα Τρίκαλα, μια ομάδα εξίσου ιστορική στην κατηγορία, όμως είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχικά.

Η Παναχαϊκή έχει χτίσει πάνω σε αυτό το ρόστερ. Θα δούμε και στην αρχή αν πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί σε κάποια θέση. Δε χωράνε προγνωστικά σε αυτήν την κατηγορία. Μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε αυτόν τον στόχο».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep