«Μόνο τον Θεό φοβάμαι, κανέναν άλλο»

Η συνέντευξη του προπονητή της Παναχαϊκής, Νίκου Παπαδόπουλου, στον SPOR FM Πάτρας 96.3.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SPOR FM Πάτρας 96.3 για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Αχαιών, αλλά και για την καθυστέρηση στη σέντρα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε ομάδες που δεν έχουν κόσμο δεν μπορώ να λειτουργήσω. Ο κόσμος της Παναχαϊκής μου δίνει δύναμη. Μου αρέσουν οι ευθύνες, έχω περάσει από τεράστιους συλλόγους. Με χαροποιεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. H άνοδος έρχεται μέσα από δουλειά. Στην Παναχαϊκή υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κάνουμε κάτι καλό. Το οργανωτικό κομμάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με αυτό το ρόστερ μπορεί να υλοποιηθεί ο στόχος. Δεν παίζουμε βέβαια μόνοι μας. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις Ξάνθη, Ιωνικό, Λεβαδειακό και Χανιά, είναι αξιόλογο πρωτάθλημα. Μόνο τον Θεό φοβάμαι, κανέναν άλλο».

Για την καθυστέρηση στη σέντρα:
«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Είναι τεράστιο το πρόβλημα για όλες τις ομάδες. Έχουμε τους παίκτες σε όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει οργανόγραμμα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, δεν μπορεί να οργανωθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι να έρθει ο αγώνας. Δεν περιγράφεται με λόγια και πόσο κακό κάνει στις ομάδες. Εμείς τηρούμε το πρωτόκολλο χωρίς να παίζουμε».

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep