«Μιλάμε για «θα» ως τώρα»

Ο Γιώργος Μπάρλος υπογράμμισε ότι την απουσία εσόδων στην Παναχαϊκή.

Μετά το φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Βόλου ο πρόεδρος των Αχαιών, Γιώργος Μπάρλος έδωσε ευχές για καλή χρονιά (δεν είχαν ανακοινωθεί τα μέτρα που έβαζαν «λουκέτο» στο πρωτάθλημα) και επεσήμανε ότι έως τώρα η ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό έσοδο. Αρχικά ανέφερε:

«Τα φιλικά τελείωσαν. Βγάλαμε συμπεράσματα όλοι. Ευχόμαστε όλη η ομάδα να πάει κατ' ευχήν. Πιστεύουμε στο υλικό της ομάδας και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Ο νέος κόουτς και τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους. Πιστεύουμε θα βρει η ομάδα τη ροή της και όλα θα αποτυπωθούν στο γήπεδο».

Αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα, παρότι το αγωνιστικό δεν αφορά μόνο τη διοίκηση, έδειξε τη φιλοσοφία του:

«Αφορά και τη διοίκηση το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί σκοπός της είναι να αποτυπώνονται όλα μέσα στο γήπεδο σωστά, να παίζει η ομάδα μπάλα. Αυτό έχει σημασία για τη διοίκηση, Δίνουμε τον δικό μας αγώνα σαν διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να ρολάρει και να είναι όλα σε μία ομαλή ροή. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν αφορά τη διοίκηση το ποδόσφαιρικό κομμάτι. Την αφορά και άμεσα. Γι' αυτό προχωράμε σε ό,τι τροποποίηση χρειάζεται».

Για το κλίμα αβεβαιότητας:

«Δεν έχουμε πρωτάθλημα, υπάρχει μία γενικότερη αβεβαιότητα στο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κουραστικό. Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό, να ορίσεις τα έσοδά σου, παρά έχεις μόνο έξοδα. Έχουμε δώσει τεράστια ποσά για να μπορούμε να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας. Υπάρχει μια ανησυχία που πιστεύουμε ότι θα ξεπεραστεί. Μία Α.Ε. πρέπει να έχει και έσοδα, όχι μόνο έξοδα.

Υπάρχει ο περιορισμός του κόσμου. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της. Προσπαθούμε να δούμε μέσω της ΕΡΤ και μέσω του στοιχήματος τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι επίσημο και καμία εισροή δεν είναι υπογεγραμμένη συμβατικά. Άρα μιλάμε για «θα» και όχι για επίσημες συμβάσεις. Πιέζουμε όλους τους φορείς και πιστεύουμε θα καταλήξουν όλα καλά. Αυτή τη στιγμή έσοδο δεν υπάρχει».

Αν στόχος είναι η άνοδος:

«Έχω ένα κίνητρο παραπάνω για να πάει η ομάδα μέχρι το τέλος της. Δεν εξαρτάται από εμάς αν θα ανέβει η ομάδα. Θέλουμε να έχουμε κάνει το σωστό και όλες τις κινήσεις για να προχωρήσει για τη Super League 1. Είναι αλαζονικό, δεν μπορώ να πω ότι θα πάει Super League 1. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος».

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2020 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep