Οι δόσεις σε Μπιτσάκο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η Παναχαϊκή πρέπει να εξοφλήσει σε 6 δόσεις τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο.

Σε έξι δόσεις θα πρέπει να εξοφλήσει το ποσό των 13.012 ευρώ στον Αλέξανδρο Μπιτσάκο η Παναχαϊκή. Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε... ευκολίες πληρωμής και ανακοίνωσε:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Μπιτσάκου. Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της καθής Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», εκ συνολικού ποσού 13.012,54 ευρώ, σε έξι (6) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και εκάστης των επομένων μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 1891 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»,για την περίπτωση μη τήρησης της άνω ρύθμισης και εξόφλησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 73/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσης δόσης οφειλής».

Last modified onΤρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep