Πρώτα γυμναστής, μετά προπονητής

Πρώτα γυμναστής, μετά προπονητής Ο Νίκος Παπαδόπουλος βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Η Παναχαϊκή πριν κλείσει προπονητή συμφώνησε με τον γυμναστή Ανδρέα Φουσέκη.

Το θέμα της πρόσληψης προπονητή είναι σε εκκρεμότητα στην Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί εκτός της περίπτωσης του Περικλή Αμανατίδη εξετάζουν και αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου, όμως πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία έκλεισαν γυμναστή.

Από την ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Φουσέκης θα επιστρέψει στους Κοκκινόμαυρους, κάτι που σημαίνει ότι ο διάδοχος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν θα φέρει στην Πάτρα γυμναστή της επιλογής του.

Σε ό,τι αφορά στον Παπαδόπουλο, ο 49χρονος είχε δουλέψει στην Παναχαϊκή τη σεζόν 2013-14 (8 νίκες - 4 ισοπαλίες - 7 ήττες). Πέρυσι καθοδήγησε τον Απόλλωνα Σμύρνης σε 11 αγώνες (6-2-3), αλλά αποχώρησε λόγω των κακών εμφανίσεων. Είχε προετοιμάσει ο ίδιος τους Κυανόλευκους και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο των Αχαιών, ώστε να αναλάβει ένα ρόστερ που δεν έχει επιλέξει και «χτυπημένο» από αρκετούς τραυματίες λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 12:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep