Τραυματισμοί και προβληματισμός

Θλάση ο Αραβίδης στην Παναχαϊκή. Προβληματισμένος ο Ελευθερόπουλος με την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καλαμάτα.

Η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στην Καλαμάτα προβλημάτισε τον προπονητή της Παναχαϊκής, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Παράλληλα, όμως προβληματισμό δημιουργούν και τα προβλήματα τραυματισμών που συνοδεύουν την προετοιμασία των Αχαιών.

Ο Χρήστος Αραβίδης ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής (16/10) και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί θλάση. Έτσι, θα μείνει δεδομένα μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Εκτός για το επόμενο φιλικό θα είναι και ο Βασίλης Πλιάτσικας λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ζοάο έπαιξε κόντρα στην Καλαμάτα με ενοχλήσεις στα πλευρά και δεν προφυλάχθηκε. Υπενθυμίζεται ότι τραυματίες είναι οι Λαρέα, Αργυρόπουλος, ενώ ανέτοιμος είναι ο Αποστολόπουλος.

Ο Ελευθερόπουλος μετά την ήττα (2-1) από τη Μαύρη Θύελλα δήλωσε:

«Θεωρώ πως ήταν το καλύτερο πρώτο μέρος που έχουμε κάνει ως τώρα και είναι κρίμα που δεν το καρπωθήκαμε με παραπάνω γκολ με βάση και τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Κομβικό ήταν το χαμένο πέναλτι.

Το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο και μετά το 2-1 δεν απειληθήκαμε καθόλου και είχαμε φάσεις για να ισοφαρίσουμε. Είμαστε η Παναχαϊκή και πρέπει να έχουμε την ίδια καλή εικόνα και στα 90 λεπτά, με το δεύτερο μέρος να είναι προβληματικό και όχι σαν το πρώτο που επιβληθήκαμε».

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2020 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep