Panachaiki TV με... 5 ευρώ!

Πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι η Παναχαϊκή όρισε τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου 5 ευρώ για το φιλικό με τον Ιωνικό.

Έτοιμη είναι η πλατφόρμα του Panachaiki TV που έχει προαναγγείλει εδώ και ημέρες η αχαϊκή ομάδα. Το test event, μάλιστα, θα γίνει το Σάββατο (12/09) στη φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό και είναι λογικό το ενδιαφέρον των οπαδών να είναι μεγάλο, από τη στιγμή που αυτή θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του FL News οι Κοκκινόμαυροι έχουν ορίσει τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου... 5 ευρώ! Θα περίμενε κανείς η ΠΑΕ να επιτρέψει για πρώτη φορά ελεύθερη πρόσβαση, όμως αντί αυτού όρισε ένα ιδιαίτερα υψηλό αντίτιμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας είχε επιτρέψει την είσοδο σε όλους δωρεάν, ενώ στο τεστ με τον ΠΑΟΚ είχε ορίσει εισιτήριο 2,5 ευρώ. Κάτι παρόμοιο είχε πράξει και ο Βόλος μέσω του Volos TV. Στο πρώτο φιλικό που καλύφθηκε μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας η τιμή εισιτηρίου ήταν 1,99 ευρώ, ενώ σε αυτό με την Παναχαϊκή ήταν... δωρεάν.

Last modified onΤετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2020 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep