Αχαιός ο Αραβίδης

Ανακοινώθηκε από την Παναχαϊκή η μεταγραφή του Χρήστου Αραβίδη.

Οριστικοποιήθηκε για την ομάδα της Πάτρας η σπουδαία μεταγραφή του Χρήστου Αραβίδη. Λίγες ημέρες μετά την πρώτη προόνηση του 33χρονου με τους Κοκκινόμαυρους η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή κρούσης της. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αραβίδη!

Ο Χρήστος Αραβίδης είναι γεννηθείς στις 13/3/1987, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Υβερντόν στην Ελβετία έχοντας 15 συμμετοχές με 6 γκολ και στο δεύτερο μισό στην Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας 6 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ, στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΟΦΗ, στον Πανιώνιο, στον Άρη, στην Δόξα Δράμας. Έχει αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο νότιο όμιλο της Football League τη σεζόν 2014-2015 και έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας της Παναχαϊκής. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο γιατί έδειξε πόσο ήθελε να είμαι μέλος σε αυτό το πρότζεκτ στο οποίο έχει σκοπό να επαναφέρει την Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι είναι όνειρό του και μεγάλη του αγάπη η ομάδα.

Εύχομαι να τον κάνουμε όλοι περήφανο στο τέλος, κατακτώντας την άνοδο. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας και να μπορέσω να αποδώσω τα μέγιστα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε έναν άνθρωπο που εκτιμώ, τον προπονητή κύριο Ελευθερόπουλο. Να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές χαρές».

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2020 21:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep