Μένκα και Πάτροβιτς στην Παναχαϊκή

Διπλό χτύπημα για την ομάδα της Πάτρας, που ανακοίνωσε τους Ορέστη Μένκα και Βέλικο Μπάτροβιτς.

Η Παναχαϊκή συνεχίζει οργανωμένα τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωση την απόκτηση του 28χρονου τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα και του 26χρονου Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού Βέλικο Μπάτροβιτς. Το Fl News σας είχε ενημερώσει από τις 9 Ιουλίου για την πρόταση των Αχαιών στον Μένκα.

* «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα!

Ο Ορέστης Μένκα είναι γεννηθείς στις 27/7/1992 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός της Δόξας Δράμας έχοντας στο ενεργητικό του 16 συμμετοχές στην Super League 2 και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Καλωσορίζουμε τον Ορέστη στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

* «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Veljko Batrovic!

Ο Veljko Batrovic είναι γεννηθείς στις 5/3/1994, είναι από το Μαυροβούνιο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο πρώτο μισό ήταν στην Radnicki Nis στην πρώτη εθνική Σερβίας έχοντας 7 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 συμμετοχές το περσινό καλοκαίρι στα προκριματικά του Europa League. Στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε για 1 μόνο ματς (λόγω της διακοπής του κορονοϊού) στην Βουλγαρία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με την Septemvri Sofia

Καλωσορίζουμε τον Veljko στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep