«Στόχος ο πρωταθλητισμός»

H Παναχαϊκή εγκαινίασε το προπονητικό κέντρο της, με τον νέο τεχνικό Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει το σύνθημα για την Super League.

H Παναχαϊκή πραγματοποίησε την Κυριακή (28/6) τα εγκαίνια του προπονητηρίου "Αλέξανδρος Σπανός" στην Οβρυά, ενός σύγχρονου κέντρου το οποίο παρέχει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Επιπλέον, παρουσιάστηκε και το νέο πούλμαν της ομάδας της Πάτρας, το οποίο είναι χρώματος μαύρου με το λογότυπο του συλλόγου να δεσπόζει.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συστήθηκε επίσης ως ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής, ο οποίος στις δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για την άνοδο στην Super League, με την ομάδα του να έχει στόχο πρωταθλητισμού από τη νέα σεζόν: "Υπήρξε σύμπνοια απόψεων με διοίκηση και τεχνικό διευθυντή και έτσι συμφωνησα αμέσως. Στόχος ο πρωταθλητισμός! Δεν μας επηρεάζει τον προγραμματισμό η αναδιάρθρωση και ο κορωνοϊός γιατί εμείς κάνουμε σχεδιασμό πρωταθλητισμού.

Τιμή μου που είμαι στην Παναχαϊκή, είναι ιστορική ομάδα που βρίσκεται σε διαφορετική κατηγορία από το μέγεθος της. Θα έχουμε ρόστερ 25 παιχτών" ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, υπήρξαν και σημαντικές ανακοινώσεις αφού η Περιφέρεια δήλωσε την στήριξή της στην Παναχαϊκή ανακοινώνοντας σχέδια για ανακαίνιση του γηπέδου στην Αγυιά. Στο τέλος της γιορτινής εκδήλωσης έγινε ρίψη πυροτεχνημάτων που δημιούργησε ωραίες εικόνες.

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιούνιος 2020 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep