Logo
Print this page

«Τώρα στόχος το πρωτάθλημα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Νίκος Λουμπαρδέας, για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί.

Ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Νίκος Λουμπαρδέας μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί, η οποία πλέον δεν θα έχει στόχο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά το πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: «Δεν μας ενδιαφέρει να ξεκινήσουμε άμεσα προπονήσεις, αλλά να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Να κάνουμε με προσοχή τις κινήσεις που πρέπει. Να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των παικτών που θέλουμε να κρατήσουμε και μετά να δούμε που ακριβώς θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί».

-Εχετε καταλήξει ποιους παίκτες θέλετε να κρατήσετε, τις αλλαγές που θα κάνετε;
«Υπάρχει πλάνο, αλλά πρώτα θα πρέπει να κλείσει 100% το θέμα προπονητή και μετά θα παρθούν συνολικά οι αποφάσεις για το ρόστερ με την σύμφωνη γνώμη φυσικά του νέου προπονητή».

-Πότε όλα αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν;
«Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν βιαζόμαστε».

-Είστε αισιόδοξος;
«Αρκετά, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

-Πάντως είστε αναγκασμένοι κυριολεκτικά να χτίσετε από την αρχή. Η διοίκηση με επικεφαλής τον κ. Μπάρλο είναι νέα, εσείς είστε νέος στην θέση του τεχνικού διευθυντή, ο προπονητής θα είναι νέος, μάξιμουμ θα κρατήσετε από τους παίκτες του βασικού κορμού 7-9, θα πρέπει να αποκτηθούν άλλοι τόσοι σχεδόν πρώτης γραμμής...
«Συμφωνώ. Ολα θα είναι νέα στην ομάδα, θα είναι κάτι διαφορετικό. Ομως όταν παραλαμβάνεις ομάδα με δύο συμβόλαια επί της ουσίας, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Βέβαια από την άλλη σου δίνεται η δυνατότητα να κρατήσεις τα παιδιά που θέλεις και να ενισχυθείς εκεί που χρειάζεται. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα πριν είχε στόχο το καλό ποδόσφαιρο, τώρα θα έχει στόχο το πρωτάθλημα. Αλλάζει ο στόχος, αλλάζει και η ομάδα. Αλλωστε τα πάντα θα κριθούν από το αποτέλεσμα, αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 22:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr