Logo
Print this page

Μπάμποβιτς στην Παναχαϊκή

Ο Ιβάν Μπάμποβιτς αναμένεται να ανακοινωθεί από την Παναχαϊκή. Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Ιβάν Μπάμποβιτς αναμένεται να ανακοινωθεί από την Παναχαϊκή. Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί τελικά όχι ως δανεικός, αλλά με τριετές συμβόλαιο στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Ιβάν Μπάμποβιτς που προωθήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 από την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού θα μετακομίσει στην Πάτρα και την Παναχαϊκή. Ο 20χρονος τερματοφύλακας είναι γιος του Ζόραν Μπάμποβιτς που έχει θητεύσει σε πολλές ομάδες της χώρας μας.

Ο νεαρός πορτιέρο είχε βρεθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού λόγω της τιμωρίας του Μπάλας Μέγερι και έπρεπε να συμπληρωθεί η τριάδα στους τερματοφύλακες των Ερυθρολεύκων.

Ο Ιβάν Μπάμποβιτς είχε καθίσει στον πάγκο για το ματς με την Ρουμπίν Καζάν, το οποίο ο Μέγερι είδε από τις εξέδρες και κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρόι Κάρολ.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα της Παναχαϊκής και τις ερχόμενες ημέρες να αρχίσει προπονήσεις.

Last modified onΤρίτη, 14 Αύγουστος 2012 14:57
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr