«Θέση και άποψη την κατάλληλη ώρα»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γ.Ε. Παναγιώτης Σεμιτέκολος, για την ομάδα της Πάτρας και την κατάσταση με τον ιό.

Η επόμενη μέρα μετά τον ιό θα είναι δύσκολη. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Γ.Ε. Παναγιώτης Σεμιτέκολος, το παραδέχτηκε: «Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Προβλέπω να έχουμε ακόμη και θέματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων όταν με το καλό επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Τίποτε όμως δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν, τόσο σε ότι αφορά την δομή των υποδομών των σωματείων, όσο όμως και την αντίστοιχη στο παρκέ. Η προβλεπόμενη κρίση που θα επακολουθήσει θα πλήξει όχι μόνο τις εθνικές, αλλά πιστεύω και τις τοπικές κατηγορίες που θα υποχρεωθούν να αλλάξουν δομή και χαρακτήρα».

Για την Παναχαϊκή πρόσθεσε: «Οι διοικητικές δραστηριότητες δεν έχουν διακοπεί. Τα γραφεία είναι ανοιχτά ανά δεύτερη ημέρα, το λογιστήριο εκ περιτροπής κι αυτό και φυσικά, γίνονται διοικητικά συμβούλια με τηλεδιάσκεψη μέσα από τα σπίτια των μελών της διοίκησης.

Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά και πρέπει από τώρα να τα αντιμετωπίσουμε, όσο καλύτερα γίνεται και η Παναχαϊκή απαιτείται να έχει θέση και άποψη την κατάλληλη ώρα, για να συνδυαστεί όσο καλύτερα γίνεται με τις αποφάσεις που θα πάρει η Πολιτεία».

Last modified onΤρίτη, 31 Μάρτιος 2020 11:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep