«Δεν είχαμε ούτε τα απαραίτητα»

Ο Νέστορας Μυτίδης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Παναχαϊκή.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» έδωσε ο επιθετικός της Παναχαϊκής, Νέστορας Μυτίδης. Ο Κύπριος αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με τους συμπαίκτες του με την προηγούμενη διοικητική κατάσταση.

Για τα προβλήματα το προηγούμενο διάστημα:
«Περάσαμε δύσκολα. Υπήρχαν δυσκολίες που εγώ δεν περίμενα πως θα συναντήσω όταν ήρθα στην Παναχαϊκή. Δεν υπήρχε διοίκηση, πηγαίναμε στο γήπεδα και ήμασταν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ούτε προπόνηση δεν μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί δεν είχαμε τα απαραίτητα. Το περάσαμε μαζί όλοι σαν οικογένεια. Σταθήκαμε όσο καλύτερα γινόταν απέναντι στον κόσμο και την ομάδα. Ευτυχώς που ήρθαν αυτοί οι άνθρωποι στη διοίκηση που μόνο καλό μπορούν να κάνουν».

Είχαν ακουστεί πολλά, καθώς στοχοποιήθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Έπεσε στην αντίληψή σου κάτι;
«Και μένα με είχαν σταματήσει στο δρόμο και μου άφηναν υπονοούμενα και με ενοχλούσε αυτό. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι».

Γιατί πήρες την απόφαση να έρθεις στην Παναχαϊκή;
«Ήταν μια πρόκληση για μένα. Ήταν ευκαιρία να παίζω συνεχόμενα παιχνίδια και ήταν κάτι που μου έλειπε. Μου είπαν για πλέι οφ μέχρι και για άνοδο. Σαν επιλογή αποδείχθηκε στο τέλος ότι δεν ήταν κακή».

Έχεις συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσεις και τη νέα χρονιά;
«Κοιτάξτε έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα πρέπει να ολοκληρωθεί η χρονιά και να κάνουμε ταμείο. Τότε θα βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα και θα δούμε. Στο ποδόσφαιρο δεν κλείνω πόρτες, ούτε βιάζομαι να μιλήσω. Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πως λειτουργεί η πόλη. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει εδώ, αλλά είναι πολύ νωρίς».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης:
«Όλοι ξέρουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη. Η Παναχαϊκή φέτος ήταν για μεγαλύτερα πράγματα, μην κοιτάτε τώρα που δεν έχουμε πολύ βάθος. Θέλουμε να μπούμε στην εξάδα».

Last modified onΠέμπτη, 12 Μάρτιος 2020 14:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep