«Πρωταγωνιστές του χρόνου»

Η συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά την ήττα (1-2) της Παναχαϊκής από τα Χανιά.

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-1 στην Κρήτη από τα Χανιά και ο προπονητής των Αχαιών, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ανέφερε:

«Παίξαμε ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι από τα τελευταία που έχουμε, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ της, με μία εξαιρετική διοίκηση, η οποία - επειδή παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια τη δεύτερη κατηγορία - επιδεικνύει τη μεγαλύτερη σταθερότητα, που έχει επενδύσει και που είναι υποψήφια - με βάση την εικόνα της και τους παίκτες που έχει και με έναν καλό προπονητή - για τη 2η θέση. Εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με την αλλαγή της διοίκησης. Υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα βελτίωσης προς το καλύτερο και αυτό υπήρχε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα Χανιά είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες, τρεις τουλάχιστον πολύ μεγάλες, που όμως δεν ήταν από οργανωμένες επιθέσεις. Ηταν καλύτεροι και κυριάρχησαν στις στατικές φάσεις. Εμείς από την άλλη πλευρά ήμασταν περισσότερο οργανωμένοι στο να παίξουμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ ισοφαρίσαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα κομβικό σημείο, λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Ομως στο δεύτερο ημίχρονο δεν επηρεαστήκαμε, συνεχίσαμε να έχουμε το πλάνο μας και το παιχνίδι μας και να προσπαθούμε να αναπτυχθούμε με ηρεμία, με υπομονή και αυτοπεποίθηση. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να ισοφαρίσουμε. Οι αλλαγές μας ήταν δύο με κατεύθυνση να γίνουμε πιο επιθετικοί. Η Παναχαϊκή, με τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει, στον πάγκο της πλέον έχει 5-6 παιδιά από την Κ19. Το ρόστερ έχει μικρύνει αρκετά, υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ρόστερ, γιατί δεν είναι σωστά διαμορφωμένο, λείπουν πάρα πολλοί παίκτες, σε καίριες θέσεις.

Δεξί μπακ έπαιξε ο Κυνηγόπουλος, στα χαφ μας ήταν δύο μικροί που είχαν ελάχιστο εώς καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ο μως το ενθαρρυντικό ήταν ότι η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Οχι γιατί το λέμε μόνοι μας, αλλά γιατί ο αντίπαλος μας, που είναι πάρα πολύ καλός, μας έδειξε ότι μπορούμε κι εμείς να παίξουμε καλύτερα και να έχουμε ένα καλό τελείωμα του πρωταθλήματος, μάλλον στα πλέι άουτ. Είναι σημαντικό να τελειώσουμε και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά.

Περισσότερα παιχνίδια σε παιδιά που έχουν κάποια παιχνίδια και σε παιδιά που δεν έχουν καθόλου παιχνίδια. Η Παναχαϊκή οφείλει να οργανωθεί ώστε την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστήσει ξανά, όπως έκανε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον κ. Βοσνιάδη και τους παίκτες των Χανίων και τους εύχομαι καλή συνέχεια, γιατί το αξίζουν και να είναι πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα που τελειώνει και συνεχίζεται με τα πλέι οφ. Εμείς θα συνεχίσουμε με στόχο να παίζουμε καλά και οργανωμένα και να έχουμε μία πολύ εικόνα στο τέλος του πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 01 Μάρτιος 2020 23:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep