Υπόθεση 8 λεπτών για την Παναχαϊκή

Υπόθεση 8 λεπτών ήταν η νίκη για την Παναχαϊκή στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Οι Πατρινοί, οι οποίοι άλλαξαν σελίδα στα διοικητικά, γύρισαν σελίδα και στα αγωνιστικά, καθώς επικράτησαν 2-0 του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Μαυριάς άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και 8 λεπτά αργότερα (21ο λεπτό) ο Μυτίδης έκανε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Με τη νίκη αυτή, η Παναχαϊκή διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ, ενώ ο Εργοτέλης, ο οποίος είχε πολλές απουσίες, πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από 'κει και πέρα, δεν φάνηκε απειλητικός.

Αντίθετα, η Παναχαϊκή θα μπορούσε να διευρύνει τη διαφορά στο σκορ, καθώς στο 50' προσπάθεια του Μαυριά σταμάτησε στο δοκάρι του Καλογεράκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Σπηλιόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς (89′ Θεολόγου), Μυτίδης, Ανάκογλου (70′ Αντωνακόπουλος), Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας (75′ Φροξυλιάς), Τσελεπίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κάστρο, Μπούσης, Μπάζιος, Μαζαλούγης, Τσέλιος, Κατσούρι (75′ Πέιος), Μπουτσάκης (67′ Μπαράτα), Έφορντ, Ατέφ, Μανουσάκης (56′ Μεντάτ Ράμεζ).

Last modified onΚυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep