Logo
Print this page

Φάκελος Παναχαϊκή: Τι ισχύει με Οφρυδόπουλο

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Παναχαϊκή τις τελευταίες ώρες. Διοίκηση, παίκτες και οπαδοί συνθέτουν ένα... εκρηκτικό κοκτέιλ στην ιστορική ομάδα της Πάτρας.

 

Ολοι περιμένουν τις εξελίξεις στην "κεφαλή" της ομάδας. Από εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Η εμπλοκή του Γιώργου Μπάρλου στα διοικητικά θα καθορίσει και το ντόμινο των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν.

Ο ίδιος εξήγγειλε εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε να περάσει στα χέρια του το μάνατζμεντ της ΠΑΕ και να κάνει μια σειρά από κινήσεις που αλλάξουν το κλίμα και τη μοίρα της ομάδας.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟ

Ο Γιώργος Μπάρλος θέλει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στην Παναχαϊκή. Δεν το κρύβει και μάλιστα αποκάλυψε σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι "στις 20 Φεβρουαρίου θα έρθει να αναλάβει την ομάδα". Ομως, αυτή τη στιγμή το να γίνεται λόγος για επιστροφή του Οφρυδόπουλου στην Παναχαϊκή, είναι κάτι ουτοπικό.

Από τη στιγμή, που δεν έχει γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ακόμα και σε επίπεδο μάνατζμεντ, δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα καμία επιθυμία της "παράταξης Μπάρλου".

Ο ίδιος ο Οφρυδόπουλος γνωρίζει την επιθυμία τόσο του Μπάρλου, όσο και του κόσμους της ομάδας. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης, που έχει χτιστεί σε βάθος χρόνου, από την επιτυχημένη παρουσία του 46χρονου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Η οικογένειά του είναι στην Πάτρα, η Παναχαϊκή -σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται- θα αποτελεί μια πρόκληση, ένα στοίχημα για τον ίδιο, αλλά κι εκείνος όπως χιλιάδες φίλοι του συλλόγου περιμένουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Αλλωστε, επαφές με τον νυν ιδιοκτήτη, Σάκη Καλογερόπουλο, ουδέποτε είχε...

Άρα, βλέποντας και κάνοντας, όπως συνήθιζε να λέει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής και βίωνε παρόμοιες καταστάσεις.

Πρώτα ο Μπάρλος, λοιπόν, και μετά ο Οφρυδόπουλος, ο οποίος όπως κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του, θα ζητήσει και κάποιες εγγυήσεις ώστε να αναλάβει μια ομάδα που βρίσκεται στο σημείο μηδέν...

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 12:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr