Σε τροχιά πλέι οφ η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή συνέτριψε 4-0 την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 και με 22 βαθμούς καλοβλέπει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Η Παναχαϊκή μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να κλειδώσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο και τα κατάφερε. Ενδεικτικό της πίεσης που ασκούσαν οι παίκτες της είναι ότι μόλις στο 12ο λεπτό είχαν κερδίσει 5 κόρνερ.

Στο 23' ο Μυτίδης, έπειτα από σέντρα του Μαυριά, με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 41' ο Σιατραβάνης με εντυπωσιακό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παγκράτη, κάνοντας το 2-0. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό, ο Μωραϊτης -από τροφοδότηση του Μαυριά- έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, δεδομένης της διαφοράς στο σκορ, της δυναμικότητας των δύο ομάδων, αλλά και του γεγονότος ότι μόλις και μετά βίας η Κέρκυρα κατέβηκε με 14 παίκτες στην Πάτρα.

Αυτό αποδείχθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο, όπου η Παναχαϊκή μετέτρεψε το 2-0 σε 4-0, με τέρματα των Μωραϊτη (61') και Σιατραβάνη (64').

Παναχαϊκή (Μακρίδης): Ατανάσοβιτς, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Παπατόλιος, Ανάκογλου (71' Μασούρας), Μωραΐτης, Μαυρίας (63' Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Μυτίδης (82' Κυνηγόπουλος).

Κέρκυρα (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Παναγιωτίδης (62' Μπαμιόγλου), Γκίτσης, Πέδρο Ραφαέλ, Γεωργακόπουλος, Νικολόπουλος (67' Ντε Νικολό), Μίσκου, Λεπενιώτης, Γκασίδης.

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep