«Πλήρωσε» τη γκάφα

Η Παναχαϊκή ανέλαβε την ευθύνη για το «κόκκινο» της Ε.Ι.Μ. σχετικά με την έκδοση τεσσάρων δελτίων.

Το FL News είχε αποκαλύψει τη γκάφα της Παναχαϊκής με τις διεθνείς μεταγραφές και, δυστυχώς για την ίδια, τα δεδομένα δεν άλλαξαν στην Ε.Ι.Μ. Η Επιτροπή δεν συναίνεσε στην έκδοση των δελτίων των Δημήτρη Κοτσώνη, Μάρκο Ατανάτσκοβιτς, Μαλντίν Υμεράι, Πέταρ Όρλαντιτς και οι Αχαιοί θα πορευτούν με περιορισμένες λύσεις έως και τον Δεκέμβριο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους στόχους τους...

Η πατρινή ομάδα όταν ενημερώθηκε για το «κόκκινο» της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών ανέλαβε την ευθύνη και ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την ακύρωση των διεθνών μεταγραφών των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Κοτσώνη, Marko Atanackovic, Maldin Ymeray και Petar Orlandic, ενημερώνει για τα εξής:

Από την πλευρά της ΠΑΕ και αφού προέκυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να εκδοθούν τα δελτία των παραπάνω ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, έχει προηγηθεί ένα ανθρώπινο λάθος το οποίο όπως φάνηκε δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα μας.

Υπάλληλος η οποία δούλεψε στην ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια, κατά την αποχώρηση της από την ομάδα, δεν ενημέρωσε όπως όφειλε την διάδοχη κατάσταση για το πώς ολοκληρώνονται διεθνείς μεταγραφές. Δεν μετέφερε τις γνώσεις που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και δυστυχώς είχαμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν και διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα λύσει το θέμα για το συμφέρον της ομάδας μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep