Logo
Print this page

Γι' αυτό έγινε το ματς στην Πάτρα (pic)

Ο νέος κανονισμός που... επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς να έχουν πληρωθεί τα διαιτητικά έξοδα και η απολογία της Παναχαϊκής.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Τρίτη (08/10) η Παναχαϊκή. Στην ομάδα της Πάτρας ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη γιατί, όπως ενημέρωσε πρώτο το FL News, δεν είχαν πληρωθεί τα έξοδα διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, το παιχνίδι ορθώς διεξήχθη, όπως προβλέπει ο νέος κανονισμός του Κ.Α.Π.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που παρακολούθησε την εκδίκαση της υπόθεσης, ο νομικός Χάρης Γρηγορίου προσκόμισε σωρεία αποφάσεων της περσινής σεζόν που αφορούσαν μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Λάρισας, Αιγινιακό, Κέρκυρα. Στις προαναφερθείσες ΠΑΕ είχαν ασκηθεί διώξεις για απλήρωτα πρόστιμα, όμως η καταβολή τους απέτρεψε την αφαίρεση ενός βαθμού. Παράλληλα προσκομίστηκε και η απόδειξη πληρωμής των διαιτητικών εξόδων.

Τι προβλέπει το άρθρο 12 παρ.8β,γ του Κ.Α.Π. εάν δεν πληρωθούν τα έξοδα διαιτησίας; Πρόστιμο ισόποσο με τη δαπάνη διαιτησίας και αφαίρεση ενός βαθμού εάν δεν καταβληθούν μέσα σε διάστημα 30 ημερών...

akadia

Last modified onΤετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 01:30
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr