Logo
Print this page

Μπούντουτσνοστ ο Μιλόσεβιτς

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς.

Από την προηγούμενη εβδομάδα τα ΜΜΕ στο Μαυροβούνιο είχαν κάνει γνωστό ότι ο Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς αποτελεί παρελθόν από την Παναχαϊκή και θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Μπούντουτσνοστ. Το ψάξιμο έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά οι Αχαιοί δείχνουν να μη βιάζονται. Η περίπτωση Δημήτρη Σπανού δεν μπορεί να προχωρήσει, τουλάχιστον όσο δεσμεύεται με τον Λεβαδειακό, ενώ αυτή του Ηλία Φυντάνη, επίσης, δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να «παίξει» το όνομα του Μαρσέλο Τροΐζι. 

Την Τρίτη (01/10), πάντως, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Zvezdan Milosevic, καθώς παραιτήθηκε από τη θέση του. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τρεις μήνες και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θέλει να διαβεβαιώσει τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εργάζεται με γνώμονα το καλό του συλλόγου, σεβόμενη απόλυτα την βαριά ιστορία που κουβαλά η ομάδα μετά από 128 χρόνια ζωής.

Με αυτά ως δεδομένα, η επιλογή του επόμενου προπονητή θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική και θα γίνει με μοναδικό στόχο να βοηθήσει την Παναχαϊκή, οδηγώντας την στο δρόμο για νέες επιτυχίες και δίνοντας μόνο χαρές στον περήφανο κόσμο της».

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 15:42
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr