Αναμενόμενοι αποκλεισμοί

Τα δελτία των Κοτσώνη, Όρλαντιτς, Ατανάτσκοβιτς, Κοτσώνη δεν εκδόθηκαν.

Τη 19άδα που θα μεταβεί αυθημερόν στην Αθήνα για το ματς της Τρίτης (24/09) με τον Ιωνικό στο Κύπελλο Ελλάδος ανακοίνωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς. Και όπως είχε προαναγγείλει το FL News, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από ομάδες του εξωτερικού αποκλείστηκαν.

Ο νομικός Μιχάλης Γρηγορίου ήταν τη Δευτέρα (23/09) στην ΕΠΟ και προσπαθούσε να λύσει το θέμα, ώστε να ανοίξει το TMS και να έρθουν τα διεθνή πιστοποιητικά των Κοτσώνη, Όρλαντιτς, Υμεράι, Ατανάτσκοβιτς. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να συμβεί, τουλάχιστον άμεσα, οπότε όλοι τους δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Έτσι, στην αποστολή μπήκαν οι: Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Ρουγκάλας, Παπατόλιος, Πατρώνης, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Μαυριάς, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας.

Ο καθιερωμένος αγιασμός

Μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (23/09) τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Ιωνικό, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας (23/9).

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά και έδωσε την ευλογία του στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας. Ο Σεβασμιώτατος μετά το τέλος του αγιασμού, μοίρασε κομποσκοίνια και μία εικόνα του πολιούχου Αγίου Ανδρέα».

Last modified onΔευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep