Γκάφα Παναχαϊκής!

Η Παναχαϊκή δεν συμπλήρωσε τα έγγραφα TPO που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των διεθνών μεταγραφών της.

Θέμα με την έλευση των διεθνών πιστοποιητικών συμμετοχής των αποκτημάτων της Παναχαϊκής έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Η ΠΑΕ διέρρευσε ότι κάνει αγώνα δρόμου, ώστε οι Δημήτρης Κοτσώνης, Μαλντίν Υμεράι, Μάρκο Ατανάτσκοβιτς, Πέταρ Όρλαντιτς να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό την Τρίτη (24/09), ενώ άλλα σενάρια που διαψεύστηκαν έκαναν λόγο για έλλειψη φορολογικής ενημερότητας.

Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω... γκάφας των ανθρώπων της Παναχαϊκής! Συγκεκριμένα, δεν συμπληρώθηκαν ποτέ τα έγγραφα TPO που απαιτούνται για την ολοκλήρωση διεθνών μεταγραφών και τα οποία βεβαιώνουν ότι οποιοδήποτε τρίτο μέρος δεν θα διεκδικήσει οικονομικά δικαιώματα. Αποτέλεσμα της γκάφας αυτής ήταν, φυσικά, να μην φτάσουν ποτέ τα διεθνή πιστοποιητικά των τεσσάρων παικτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΠΑΕ στο έγγραφο που έχει καταθέσει στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών επικαλείται το γεγονός αλλαγής χειριστή TMS (Transfer Machine Systems) και σημειώνει ότι ο νέος δεν είχε τον χρόνο να ενημερωθεί. Επισημαίνει ότι οι αιτήσεις μεταβολών είχαν κατατεθεί εγκαίρως, όμως τα περαιτέρω έγγραφα που απαιτούνταν δεν απεστάλησαν ποτέ...

Πλέον είναι θέμα της ΕΙΜ ποια αποφάση θα πάρει, ώστε για σπουδαίο λόγο να ανοίξει το TMS και η FIFA να συναινέσει για την αποστολή των διεθνών πιστοποιητικών. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τεθούν άπαντες στη διάθεση του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς για το πρώτο επίσημο ματς με τον Ιωνικό.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep