Τα διαρκείας της Παναχαϊκής

Κυκλοφόρησαν από την Παναχαϊκή τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20.

Σε κυκλοφορία έθεσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Αυτά κοστίζουν από 60 ευρώ (γυναικεία, φοιτητικά, μαθητικά) έως 450 ευρώ (vip). Αναλυτικά:

«Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά και η Παναχαϊκή σε θέλει δίπλα της! Ομάδα και κόσμος είναι ένα και τη φετινή χρονιά όπως πάντα άλλωστε η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη! Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 κυκλοφόρησαν και πλέον βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων μας. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, έχει επιλέξει στις κάρτες διαρκείας τιμολογιακή πολιτική που απευθύνεται σε κάθε κοινωνική ομάδα με σκοπό την μέγιστη δυνατή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Οι βασικές κατηγορίες των νέων καρτών διαρκείας είναι:

Σκεπαστή και Θύρα 2Β (πυγμαχίας): 120 ευρώ
Οικογενειακό (Σκεπαστή από το κέντρο έως το κλειστό της ΠΓΕ και Θύρα 2Β): Άνδρας, Γυναίκα και παιδί 12-18 ετών 170 ευρώ
Θύρα επισήμων (2): 180 ευρώ
Θύρα επισήμων (δερμάτινα καθίσματα): 450 ευρώ
Φοιτητικό-μαθητικό (Σκεπαστή και Θύρα 2Β): 60 ευρώ
Γυναικείο (Πρόσβαση παντού): 60 ευρώ

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Όθωνος Αμαλιάς 65 (3ος όροφος), με την φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και Α.Μ.Κ.Α. Η διαδικασία θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (12/9) και ώρες 10:00 έως 14:00 και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 καλεί τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν μαζικά κάρτες διαρκείας, στηρίζοντας σε κάθε παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές μας στο δρόμο για νέες επιτυχίες.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΠΑΝΑΧΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep