Ντανίλο στην Παναχαϊκή

Από το πρωτάθλημα Paulista 2 της Βραζιλίας ψώνισε η Παναχαϊκή και ανακοίνωσε τον Ντανίλο Λόπες Σεζάριο που είχε απασχολήσει προ διετίας τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Και το όνομα αυτού Ντανίλο Λόπες Σεζάριο. Ο 28χρονος (25/04/91) Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελεί το δεύτερο θερινό απόκτημα της Παναχαϊκής. Ανακοινώθηκε την Πέμπτη (11/07) και προέρχεται από το πρωτάθλημα Paulista 2 της χώρας του. Στην Άγκουα Σάντα είχε 6 συμμετοχές χωρίς γκολ φέτος. Προηγουμένως έπαιξε στην Ταϊλάνδη με την Κάσετσαρτ (2 ματς, 2 γκολ) και στην Ινδία με τη Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ (19 ματς, 1 γκολ). Το 2017 είχε απασχολήσει τον Καραϊσκάκη Άρτας, όμως τότε δεν είχαν επιτραπεί οι διεθνείς μεταγραφές για τους «πράσινους» και η μεταγραφή του ακυρώθηκε.

Ο Ντανίλο έχει παίξει ακόμα στην πατρίδα του με τις Ρίο Κλάρο, Ανάπολις, Παρανά, Γκοΐας, Αναπολίνα και Ατλέτικο Καταλάνο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Danilo Lopes Cesario. Ο Danilo Lopes Cesario είναι Βραζιλιάνος αγωνίζεται ως επιθετικός έχει ύψος 1,86 και είναι γεννηθείς στις 25 Απριλίου του 1991.

Η τελευταία ομάδα του πριν έρθει στην Παναχαϊκή ήταν η Esporte Clube Agua Santa στην Βραζιλία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες της Βραζιλίας Goias, Vila Nova και Parana και στην Hapoel Tel Aviv στο Ισραήλ. Danilo καλώς ήρθες στην ομάδα μας!».

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep