«Τώρα το πιστεύουν όλοι»

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε για τους στόχους της Παναχαϊκής που έχουν ανανεωθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε για τους στόχους της Παναχαϊκής που έχουν ανανεωθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε για την σημασία που έχει η αναμέτρηση του Σαββάτου (23/2) με τον Απόλλωνα Λάρισας για την Παναχαϊκή. 

 

Για την ευκαιρία που έχει η Παναχαϊκή ώστε να φτάσει την απόσταση από την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που δίνει άνοδο μέσω μπαράζ μίλησε ο Δημήτρης Δρόσος. Ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Πάτρας τόνισε πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα και πλέον έχει βρει την πίστη για την επίτευξη του βασικού στόχου της ομάδας. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Δρόσου:

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Λάρισας αφού με νίκη θα μειώσουμε την διαφορά στους δύο βαθμούς και θα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας στην συνέχεια. Τώρα το πιστεύουν όλοι. Η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος.

Όλοι το πιστεύουν ότι εμείς θα πάρουμε την δεύτερη θέση που δεν αποκλείεται να δίνει και απευθείας άνοδο αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση. Εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση, έχουν γίνει πολλά πράγματα το τελευταίο εικοσαήμερο και σε οργανωτικά θέματα, αλλά τώρα προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου όπου όλοι μαζί θέλουμε να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep