Χωρίς Οφρυδόπουλο η προπόνηση

Απών από την προπόνηση της Παρασκευής (25/01) στην Παναχαϊκή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Μειώθηκαν τα προβλήματα.

Υπό τις οδηγίες του Ηλία Κυριακίδη έγινε η προπόνηση της Παρασκευής (25/01) στην Παναχαϊκή. Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέστη στην κηδεία της γιαγιάς του και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν δημόσια τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή μας για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς».

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης για μία ακόμα ημέρα έγινε στο βοηθητικό της Αγυιάς και ακολούθως οι Αχαιοί μπήκαν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ για να αποφευχθούν τυχόν ασθένειες. Στο βοηθητικό με συνθετικό χλοοτάπητα, έγιναν ασκήσεις μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση με τον στόχο της προπόνησης να επικεντρώνεται σε αυτό το κομμάτι.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι σημειώθηκαν επιστροφές. Οι Πολίμος, Μουστακόπουλος προπονήθηκαν κανονικά, ο Ελευθεριάδης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ και ο Τσελεπίδης στο πρώτο σκέλος μπήκε κανονικά και ακολούθως έκανε ατομικό. Φυσικά, εκτός βρίσκεται ο Λουμπαρδέας που συνεχίζει θεραπείες και ατομικό.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιανουάριος 2019 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep