Logo
Print this page

Σε πλαστικό με απώλειες

Πέντε τραυματίες μετρά η Παναχαϊκή και πιο σοβαρή δείχνει η κατάσταση του μπακ, Ηλία Πολίμου.

Στορφή στον Ηρόδοτο έκανε η Παναχαϊκή μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ. Οι Αχαιοί γύρισαν λαβωμένοι και συν τις άλλοις την κατάσταση των παικτών θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο ο πλαστικός χλοοτάπητας στον οποίο προπονήθηκαν την Πέμπτη (24/01).

Η προπόνηση έγινε σε βοηθητικό στην Αγυιά, γιατί, τόσο το κεντρικό, όσο και το βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού έχουν κλείσει για έργα συντήρησης. Στην ΠΑΕ, μάλιστα, δεν γνωρίζουν έως πότε οι εγκαταστάσεις θα είναι κλειστές.

Το άσχημο για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο είναι ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών. Η κατάσταση του Ηλία Πολίμου δείχνει πιο σοβαρή και θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (25/01), ο Νίκος Λουμπαρδέας κάνει θεραπείες (είναι τιμωρημένος για το ματς της Δευτέρας), ο Γιώργος Μουστακόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και οι Χρήστος Ελευθεριάδης, Τίμος Τσελεπίδης δεν έβγαλαν το πρόγραμμα...

Μόνη επιστροφή σε κανονικό ρυθμό αυτή του τερματοφύλακα, Βασίλη Σούλη, ο οποίος, πάντως, τις τελευταίες αγωνιστικές έχει χάσει τη φανέλα βασικού.

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 15:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr