Στην Τούμπα με δύο απόντες

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των «16» του θεσμού. Εκτός οι Λουμπαρδέας, Φουρλάνος.

Η Παναχαϊκή πέτυχε τον στόχο της που ήταν η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πλατανιά, αλλά την Τρίτη (22/01, 19:30) έχει μπροστά της μία μεγαλύτερη πρόκληση. Να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ για τους «16» του Κυπέλλου και να φύγει από την Τούμπα με το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οι «κοκκινόμαυροι» με όπλο τα δύο τέρματα που σημείωσαν θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη, αν και γνωρίζουν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι το μεγάλο φαβορί. Εκτός πλάνων του προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα βρίσκονται οι Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, ενώ μεταξύ των επιλογών του δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Μπιτσάκος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Πατάπης.

Η αποστολή: Καπούταγλης, Σούλης, Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Ντάσιος, Πολίμος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Κολ, Αργυρόπουλος, Σταυρόπουλος, Πλέγας, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Ελευθεριάδης, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Last modified onΔευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019 14:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep