Άρχισαν οι επαφές

Συνάντηση των μετόχων της Παναχαϊκής με τον Χάρη Γρηγορίου. Αντίδραση Nortenos.

Το πρωί του Σαββάτου (15/12) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μετόχων της Παναχαϊκής με τον νομικό εκπρόσωπο του ενδιαφερόμενου επενδυτή, Θανάση Παπαγεωργίου. Ο δικηγόρος, Χάρης Γρηγορίου αρκέστηκε να πει ότι η επαφή έγινε σε καλό κλίμα και ότι οι μέτοχοι νοιάζονται μόνο για το καλό της Παναχαϊκής, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεδομένα θα ακολουθούσε επαφή του Γρηγορίου με τον Παπαγεωργίου και από τη Δευτέρα (17/12) οι συζητήσεις θα ενταθούν, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο ενδιαφερόμενος ικανοποιήσει τις εγγυήσεις που ζητούν οι μέτοχοι.

Οι Nortenos με ανακοίνωσή τους, πάντως, αντέδρασαν και σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων δεν έχει καμία διάθεση να ταυτιστεί με την φημολογούμενη καταστροφή της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Θεωρούμε ότι οι σοβαροί μέτοχοι ΠΟΤΕ δεν θα υπογράψουν την ταφόπλακα της προσπάθειάς τους, ώστε να φερθούν εκδικητικά και με μίσος στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και στην πόλη της Πάτρας, κατ' επέκταση!

Η ομάδα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε αύριο να φέρει το διπλό στην Πάτρα. Τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Με την νίκη!!!».

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep