Αντίδραση Μαρλαφέκα

Καμία συνάντηση της Παναχαϊκής Συμμαχίας με τον δικηγόρο του Θανάση Παπαγεωργίου, Χάρη Γρηγορίου έως το βράδυ της Παρασκευής (14/12). 

Πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταθέσει ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο νομικός εκπρόσωπός του, Χάρης Γρηγορίου βρίσκεται στην Πάτρα, αφού από εκεί κατάγεται, όμως επαφές δεν είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον έως και το βράδυ της Παρασκευής (14/12).

Ο μέτοχος, Αντώνης Κουνάβης είχε υποστηρίξει ότι υπάρχει συμφωνία της Παναχαϊκής Συμμαχίας για δωρεάν παραχώρηση των μετοχών εάν εμφανιζόταν στο προσκήνιο σοβαρή πρόταση με προοπτική. Προφανώς, όμως ο Πλάτων Μαρλαφέκας (20%) δεν τη θεωρεί τέτοια, γι' αυτό και διέρρευσε στο περιβάλλον του ότι στο ενδεχόμενο συμφωνίας με τον Παπαγεωργίου ο ίδιος θα δώσει το ποσοστό του στην Ερασιτεχνική.

Τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, δείχνουν ότι η περίπτωση Παπαγεωργίου δεν έχει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει. Βασική δυσκολία είναι πως οι μετοχές είναι μοιρασμένες και θα πρέπει να αποδεχθεί το μεγαλύτερος μέρος των Συμμάχων την πρόταση, ώστε να μπορεί να ελέγχει την ΠΑΕ όποιος ενδιαφερθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος Κώστας Μπακαλάρος έχει το 25%, ενώ ο Πλάτων Μαρλαφέκας το 20%.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep