Επιστρέφει από τη Σόφια ο Καρατσανάκοβ

Ο Βούλγαρος μέσος, Αντόν Καρατσανάκοβ, ήταν 20 μέρες για αποκατάσταση στη Βουλγαρία.

Εδώ και περίπου 20 μέρες ο Αντόν Καρατσανάκοβ δεν βρισκόταν στην Πάτρα, αλλά σε κέντρο αποκατάστασης στη Σόφια, λόγω του τραυματισμού του. Ο Βούλγαρος μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα το Σάββατο (24/11), έχοντας πια βγάλει το υγρό από το γόνατό του. Φυσικά θα χρειαστεί χρόνος για την επανένταξή του στην ομάδα. Σε δελτίο Τύπου η ΠΑΕ έκανε αναφορά στον Καρατσανάκοβ, αλλά και στους υπόλοιπους τραυματίες.

Αναλυτικά: «Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας, με τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις να μην επιτρέπουν χαλάρωση και ρεπό. Οι παίχτες μας άφησαν πίσω την χθεσινή ισοπαλία στα Σπάτα και επικεντρώνονται στην επόμενη αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή. Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο γκρουπ απαρτιζόταν από παίχτες που αγωνίστηκαν χθες. Το πρόγραμμα τους περιελάμβανε τρέξιμο χαμηλής και μέτριας έντασης, καθώς επίσης και διατάσεις. Στο δεύτερο γκρουπ οι παίχτες πραγματοποίησαν ασκήσεις δύναμης, ελαστικότητας και τέλος έπαιξαν 3χ8΄σε περιορισμένο χώρο. Σε ότι αφορά τους τραυματίες.

Ο Ιάσωνας Σταυρόπουλος ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος σιγά-σιγά παίρνει μέρος σε μικρά κομμάτια της προπόνησης. Ο Γιώργος Μουστακόπουλος συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων, έχοντας εξαιρετική ανταπόκριση και πορεία.

Ο Anton Carachanakov αναμένεται αύριο στην Πάτρα. Με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, εδώ και 20 ημέρες, πήγε στην Σόφια σε φημισμένο κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία με τον γιατρό που τον παρακολουθεί πολλά χρόνια, από τις Εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας, για να αφαιρεθεί υγρό από το γόνατο.

Η συνεργασία του γιατρού του Anton με το ιατρικό επιτελείο και τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας μας, ήταν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η αφαίρεση του υγρού και η γενικότερη αποκατάσταση είχε απόλυτη επιτυχία και ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στο πρόγραμμα της ομάδας, με τον ανάλογο ρυθμό που απαιτεί η επανένταξη του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 έχει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αθλητών μας, πάνω από αποτελέσματα, βαθμό δυσκολίας αγώνων και βαθμολογικούς υπολογισμούς».

Last modified onΠαρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep