«Να τηρηθεί η προκήρυξη»

Ο Κώστας Μπακαλάρος θεωρεί μη σοβαρή τη συζήτηση για πλέι-οφ και πλέι-άουτ στο πρωτάθλημα.

Την αντίθεσή του με το ενδεχόμενο να διεξαχθούν φέτος πλέι-οφ και πλέι-άουτ στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Football League και διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής Κώστας Μπακαλάρος. Το θέμα συζητήθηκε έντονα στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας, με τη Δόξα Δράμας να καταθέτει σχετική πρόταση.

Ο Κώστας Μπακαλάρος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Match» εμφανίστηκε αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τη στιγμή που η προκήρυξη έχει ήδη κατατεθεί στην ΕΠΟ.

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και φυσικά η Παναχαϊκή, σας το λέω από τώρα, λέει ξεκάθαρα όχι. Υπάρχει μια προκήρυξη που έχει περάσει από την ΕΠΟ και λέει ότι ο πρωταθλητής ανεβαίνει απευθείας και ο 2ος πάει σε μπαράζ με την 13η ομάδα της Super League.

Απορώ λοιπόν πραγματικά το πώς βγαίνουν αυτά τα πράγματα στην επιφάνεια. Αυτά είναι αστειότητες και δεν ταιριάζουν σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα που θέλουμε όλοι μας να διοργανώσουμε. Δεν μπορεί να καταργήσουμε τον πρωταθλητή που θα προκύψει μετά από 10 μήνες για να κάνουμε το οτιδήποτε άλλο, ούτε φυσικά κάθε μέρα να συμφωνούμε σε κάτι και μετά να το αλλάζουμε. Υπάρχει προκήρυξη στο πρωτάθλημα και με αυτή θα προχωρήσουμε», ανέφερε.

Σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος που ορίστηκε για το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου, ξεκαθάρισε: «Πάμε για να αρχίσουμε επιτέλους, αφού ήδη οι ομάδες έχουν καεί με τόσους μήνες προετοιμασίας και ο κόσμος γενικότερα έχει κουραστεί από αυτή την αναμονή. Νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε κανονικά. Αν και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες από τις επαφές με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα ξεπεραστεί κι αυτός ο σκόπελος που υπάρχει για να γίνει η σέντρα».

Τέλος, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μιλώντας για το Κύπελλο και την παρουσία της ομάδας στον 5ο όμιλο, υπογράμμισε: «Εκείνο που μας απασχολεί όλους είναι ο αγώνας στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου που είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στην Πάτρα έχουμε ακόμη χρόνο και προέχει η πρεμιέρα της Πέμπτης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep