Συνέχεια με... ανανεώσεις

Να γεμίσει το ρόστερ μέχρι τις 16 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία προσπαθούν στην Παναχαϊκή. Να γεμίσει το ρόστερ μέχρι τις 16 Ιουλίου που αρχίζει η προετοιμασία προσπαθούν στην Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή έχει μπροστά της ανανεώσεις των συμβολαίων παράλληλα με τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας που έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται στο στάδιο των επαφών. 

Οι «εκκαθαρίσεις» του ρόστερ της Παναχαϊκής δείχνει να έχουν ολοκληρωθεί και πλέον οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για την ενίσχυση της ομάδας, τις ανανεώσεις και φυσικά την πρώτη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 16 Ιουλίου. Το ρόστερ της Παναχαϊκής αυτή τη στιγμή μετρά 16 ποδοσφαιριστές, αλλά φαντάζει τυπική η ανανέωση της συνεργασίας με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που τελείωσαν τα συμβόλαια τους ώστε να γίνουν 20. 

Οι Νίκος Λουμπαρδέας, Σπύρος Φουρλάνος, Αλέξανδρος Μπιτσάκος και Θύμιος Αργυρόπουλος βρίσκονται στο στάδιο των υπογραφών ώστε να «ανανεώσουν» την παραμονή τους στην ομάδα της Πάτρας και να κλείσει ακόμη ένα μέτωπο για την ομάδα της Πάτρας. Από εκεί και πέρα υπάρχει κινητικότητα και στην ενίσχυση του ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχουν δύο περιπτώσεις τις οποίες χειρίζεται αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Κατσουράνης και αναμένεται να ανακοινωθεί σύμφωνα η συνεργασία των δύο πλευρών.  

Last modified onΤρίτη, 10 Ιούλιος 2018 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep