«Στόχος μας η τρίτη θέση…»

Το χειροκρότημα των οπαδών της Παναχαϊκής αποτελεί ανταμοιβή για τη φετινή προσπάθεια σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. 

[googlead][/googlead]

Για καταστροφικό πρώτο ημίχρονο έκανε λόγο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα (3-0) από τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής εμφανίστηκε ρεαλιστής, λέγοντας πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης ενώ πρόσθεσε πως το χειροκρότημα των οπαδών αποτελεί ανταμοιβή για τη φετινή προσπάθεια. Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Όταν χάνεις στο ημίχρονο με 3-0, είναι δύσκολο αποτέλεσμα, τα παιδιά μας δεν έχουν συνηθίσει να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις, είναι πιο άπειρα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, γιατί ήταν εξαιρετικός και ποιοτικός. Το χειροκρότημα ήταν ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθειά των παιδιών. Είναι μία χρονιά κομβική για την Παναχαϊκή, η προσπάθειά μας συνολικά νομίζω είναι καλή. Θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα ματς, να πάρουμε νίκες».

Αν υπάρχει ο στόχος 3ης θέσης: 

«Η Παναχαϊκή έχει στόχο να είναι εκεί που είναι τώρα. Δηλαδή να είμαστε στην 3η θέση μέχρι το τέλος. Αν ήμασταν στην 4η θέση, θα θέλαμε να πάμε στην 3η».

Αν είναι ικανοποιημένος για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και γιατί δεν παίζει ο Μακρυδημήτρης:

«Ο Διονύσης όταν έπαιζε ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν χρειάζεται να μειώνουμε κάποιους παίκτες. Έχουμε τρεις καλούς στόπερ θα παίζουν αναγκαστικά οι δύο. Τώρα στο πρώτο σκέλος, δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που αφορά την οικογένεια της Παναχαϊκής».

Για την συγκομιδή στα πέντε τελευταία ματς:

«Κάναμε λάθη αρκετά και τα πληρώσαμε».

Ο Γιώργος Μουστακόπουλος είπε:

«Συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας, στους συμπαίκτες μου. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και σε όλη τη χρονιά έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα τα δώσουμε όλα στο ματς με τον Παναιγιάλειο και σε όλα τα παιχνίδια. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του».

ΠΗΓΗ: Sportfmpatras.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 31 Μάρτιος 2018 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep