Ξεσηκωμός στην Πάτρα

Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο- Στην Ελπίδων κλήθηκαν οι Μουστακόπουλος και Μωραϊτης. 

[googlead][/googlead]

Πρωτοφανής είναι η ζήτηση των εισιτηρίων του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο. Την Τρίτη (12/12) πρώτη μέρα κυκλοφορίας στα σημεία πώλησης υπήρξε πολύ μεγάλη κίνηση, μεγαλύτερη και από το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έτσι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων των «Αχαιών» στο γήπεδο της Αγυιάς αναμένονται περισσότεροι από 6.000 οπαδοί και δεδομένα θα υπάρξει ρεκόρ προσέλευσης για την φετινή σεζόν.

Από κει και πέρα οι εμφανίσεις των Γιώργου Μουστακόπουλου και Παναγιώτη Μωραΐτη, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και επιβραβεύτηκαν με την κλήση τους στην Εθνική Ελπίδων. Αναλυτικά η ενημέρωση από πλευράς Παναχαϊκής: «Η πρόσκληση από την Ε.Π.Ο. έφτασε πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου για να μετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων για τον φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Κατάρ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στη Ντόχα.

Οι δυο «κοκκινόμαυροι» ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου». Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι θα απουσιάσουν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου (20/12).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep