Με τρεις αλλαγές στο Ηράκλειο

Η αποστολή της Παναχαϊκής για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ - πάλι εκτός ο Γιάννης Γκέσιος.

[googlead][/googlead]

Τρεις αλλαγές σε σχέση με την 20αδα που είχε επιλέξει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για το ματς με τη Δόξα Δράμας περιλαμβάνει η αποστολή της Παναχαϊκής που θα μεταβεί στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Σάββατο 9/12, 15:00, «Γεντί Κουλέ», ΕΡΤ3).

Οι δύο βέβαια διαφοροποιήσεις είναι αναγκαστικές, καθώς ο Νίκος Λουμπαρδέας εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ ο Νίκος Μασούρας τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων. Εκτός έμεινε και ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, ενώ τα νέα πρόσωπα στην 20αδα είναι ο Δημήτρης Πολυχρόνης που επέστρεψε απο τραυματισμό και οι Νίκος Κωνσταντακόπουλος και Ανδρέας Αντωνακόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι εν συμπεριλήφθηκε για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος στην αποστολή ο επιθετικός Γιάννης Γκέσιος.

Ετσι την 20αδα αποτελούν οι: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Αποστολόπουλος, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης, Μωραΐτης, Σωτηράκος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Σπανός, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αντωνακόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν αναγκαστικά οι Μπιτσάκος (πρόσφατα χειρουργημένος), Αγουρίδης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), Μασούρας (ενοχλήσεις), Λουμπαρδέας (τιμωρημένος), αλλά οι Γκέσιος, Μαστραντωνάκης, Κυνηγόπουλος, Μπαμπούνης και Μπούτιβας.

Η Παναχαϊκή αναχωρεί για την Κρήτη αεροπορικώς το μεσημέρι της Παρασκευής 8/12 με στόχο να δείξει το Σάββατο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε μία ακόμη "καυτή" έδρα, μετά το «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν καταφέρει μάλιστα να κερδίσει, θα προσπεράσει τον ΟΦΗ και θα βρεθεί στην προνομιούχο δεύτερη θέση που οδηγεί στη Super League με την όρεξη να ανοίγει για τα καλά...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep