«Συγκέντρωση και δύναμη»

Πού θα κριθεί το ντέρμπι Παναχαϊκή - ΟΦΗ σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή των Αχαιών, Γιώργο Μουστακόπουλο.

[googlead][/googlead]

Φανέλα βασικού έχει κερδίσει φέτος ο Γιώργος Μουστακόπουλος στην Παναχαϊκή. Ο 19χρονος μέσος που αποκτήθηκε από τη Νίκη Προαστίου καταγράφει τις πρώτες του συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» χαρακτήρισε ιδανική την έως τώρα πορεία και μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ένα πρώτο σχόλιο για τη μέχρι τώρα πορεία της Παναχαϊκής και αν είσαι ικανοποιημένος;

«Η φετινή πορεία είναι ιδανική, έχουμε πολύ καλό απολογισμό και το σημαντικό είναι ότι έχουμε καταφέρει να βγάζουμε στο γήπεδο όλα αυτά που θέλουμε και προσπαθούμε στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Οπότε η εκτίμησή μου είναι πως είμαι ικανοποιημένος από αυτές τις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον ΟΦΗ. Ποιος είναι ο στόχος;

«Ο στόχος μας είναι αυτός που είναι σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή να μπαίνουμε στο γήπεδο και να θέλουμε και να διεκδικούμε μόνο τη νίκη».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πού θεωρείς ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

«Πρώτα από όλα είναι δεδομένο πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό που πιστεύω είναι πως θα κριθεί περισσότερο στην συγκέντρωση και στην δύναμη που θα δείξει η κάθε ομάδα».

Όταν το καλοκαίρι πήγες στην Παναχαϊκη, περίμενες να έχεις καθιερωθεί όπως βλέπουμε να συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια;

«Δεν είχα σκεφτεί κάτι συγκεκριμένο όταν πήγα στην Παναχαϊκή. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δίνω το 100% στις καθημερινές προπονήσεις ώστε να γίνομαι μέρα με την μέρα καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 21:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep