«Οδηγός μας το πρώτο ημίχρονο»

Οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά υπερ του Άρη, σύμφωνα με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Σωκράτη Οφρυδόπουλο.
[googlead][/googlead]
 
Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Άρη, ωστόσο η πολύ καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου πρέπει να αποτελέσει «οδηγό» για την συνέχεια. Αυτό τουλάχιστον τόνισε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, τόνισε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο κυριαρχίας μόνο που ο αντίπαλος βρήκε ένα γκολ στο κακό του διάστημα. Αναλυτικά:
 
«Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο το παιχνίδι. Αν κάνουμε μία μικρή σύνοψη του αγώνα, δεν θα διαφωνήσει κάποιος, ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το μόνο που παρουσίασε ο Άρης ήταν η ισοφάριση στο 45′. Στο δεύτερο ήταν καλύτερος και το πήρε. Δεν θα συμβιβαστούμε με την ήττα, παίξαμε με δύο φορ, το προσπαθήσαμε, δεν το πετύχαμε. Οδηγός μας είναι η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Φυσικά διαβάζουμε τον αντίπαλο. Ο Άρης έχει παίκτες με ποιότητα. Θέλαμε τον Άρη με την πλάτη στον τοίχο. Συγχαρητήρια στον Άρη και του χρόνου το καλοκαίρι να εκπληρώσει τους στόχους του».
 
Όσον αφορά τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο πρόσθεσε:
 
«Eίχαμε την κατοχή, δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Πολύ καλή ανάπτυξη. Καλή κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Ο Άρης δεν έκανε ευκαιρία. Στο καλό του ημίχρονο, του έδωσε τη νίκη».
 
Τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής εκπροσώπησε, ένας παίκτης με θητεία τον Άρη, ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε:
 
«Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Είχαμε από ένα ημίχρονο. Μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, στο κακό της ημίχρονο μπόρεσε και ισοφάρισε. Μοιραία στο δεύτερο ήρθε και το δεύτερο γκολ. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα, όπως ξεχνάμε και τις νίκες. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ό,τι καλύτερο στον Άρη. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά του. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές στον Άρη».
 
[googlead][/googlead]
Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep