Καμαρώνει η Νίκη για Μουστακόπουλο

Η Νίκη Προαστίου εξέδωσε ανακοίνωση για τον 19χρονο μέσο.

Το νέο του συμβόλαιο με την Παναχαϊκή υπέγραψε την Τετάρτη (9/8) ο Γιώργος Μουστακόπουλος, η απόκτηση του οποίου από τους «κοκκινόμαυρους» είχε ανακοινωθεί από τον Ιούλιο.

Η πρώην ομάδα του 19χρονου μέσου, Νίκη Προαστίου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τόνισε πως «καμαρώνει και συγχαίρει το νεαρό ποδοσφαιριστή της και τού εύχεται ολόθερμα κάθε επιτυχία στη νέα πορεία που ανοίγεται μπροστά του». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά, στα γραφεία της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1981, παρουσία του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ κ. Χαράλαμπου Μπρούμα και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ κ. Γεωργίου Αποστολόπουλου, η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ΝΙΚΗΣ Γιώργου Μουστακόπουλου, ο οποίος εντάσσεται ως επαγγελματίας στις τάξεις της Πατραϊκής Π.Α.Ε., προπονούμενος ήδη με την αποστολή της στο Καρπενήσι.

Η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στην ιστορική ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ αποτελεί καταξίωση του ταλέντου που ο ίδιος καλλιέργησε με μεγάλη προσπάθεια και απόλυτη συνέπεια, μέσα από τη σοβαρή, υπεύθυνη και σε βάθος δουλειά που γίνεται στο σωματείο του Προαστίου, δικαιώνοντας την αποστολή, το έργο και τη φιλοσοφία της Διοίκησης και ιδιαίτερα του προπονητή Νίκου Πατρώνη και του επιτελείου του. Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ καμαρώνει και συγχαίρει το νεαρό ποδοσφαιριστή της και τού εύχεται ολόθερμα κάθε επιτυχία στη νέα πορεία που ανοίγεται μπροστά του».

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep